Als onderdeel van Maasfeesten Appeltern wordt op zondag 9 juli een gezinsfietstocht gehouden. Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes van 20 of 40 kilometer. Beide routes voeren langs weerszijden van de Maas en doen dus ook Brabant aan.

Start- en finish zijn op het evenemententerrein aan de oude loswal, ter hoogte van de RK kerk in Appeltern. Beide afstanden starten tussen 12.00 en 12.30 uur. Alle deelnemers ontvangen een routebeschrijving, veerpontkaartjes, een versnapering voor onderweg en een consumptiemunt voor het middagmatinee van Maasfeesten Appeltern. Bij de finish worden de deelnemers feestelijk onthaald met livemuziek van Pal van den Hoogen en Altèd te Loat. Voor de kinderen staan leuke attracties opgesteld.

Aanmelden voor de gezinsfietstocht kan bij de start op 9 juli of via het inschrijfformulier tot 6 juli. In het laatste geval bedraagt het inschrijfgeld slechts 3,50 euro, te voldoen bij de start. Op de dag zelf aanmelden kost 4 euro per persoon. Voor kinderen tot en met 16 jaar is deelname gratis!

Gezinsfietstocht